Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Smart Tool Wall

1. Aftalegrundlag

Disse handelsbetingelser gælder for køb foretaget af forbrugere på denne hjemmeside, der ejes og drives af

Smart Tool Wall

3500 Værløse
CVR nr. 17034081
Mail: info@smartToolwall.com
www.smartToolwall.com

Du har accepteret handelsbetingelserne, når du afgiver din ordre her på hjemmesiden. Købet og handelsbetingelserne er gældende, når du som kunde bestiller en vare.

Køb på denne hjemmeside indebærer samtidig accept af, at kommunikation og meddelelser kan ske til dig på den oplyste mailadresse, og at denne elektroniske kommunikation sker med bindende virkning.

Vi tager forbehold for prisændringer og tastefejl, billedefejl, udsolgte og udgåede varer samt leverancesvigt fra tredjepart. Skulle ovenstående være tilfældet i forbindelse med din ordre, vil du blive kontaktet af Smart Tool Wall.

Der tages forbehold for force majeure.

2. Produktinformation

Varernes særlige egenskaber ses for hver enkelt vare her på hjemmesiden.

I forbindelse med fremstillingen vil der kunne opstå små mærker/skrammer på krydsfineren. 3d printede dele kan have småfejl og er ikke helt glattet som sprøjtestøbte plastikdele.

Ønskes yderligere oplysninger om en eller flere varer, så kan dette fås ved henvendelse på mail info@smartToolwall.com

3. Priser og kontrakter

Alle priser er i danske kroner og inkl. 25 % moms.

Priserne er kun gældende inden for Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

4. Bestilling

Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre. Vær opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en ordrebekræftelse, men en kvittering for, at vi har modtaget din ordre.

Efter modtagelse af din ordre vil vi snarest fremsende ordrebekræftelse og faktura når vi har afsendt de varer, som du har bestilt.

5. Levering

Ved bestilling afsendes ordren hurtigst muligt og indenfor 8 hverdage. Undtaget herfra er bestillingsvarer med længere leveringstid.

I forbindelse med ferieafvikling og højtider kan der forekomme længere leveringstid.

Varer sendes normalt med GLS, Post Danmark eller lignende. De kan afhentes mos forudbetaling i Værløse.

Fragt og eventuelle ekspeditionsomkostninger vil altid blive vist i selvstændige linier, når du går til kassen/betaling.

Transportskader skal omgående meddeles til den, der bringer varerne.

Risiko for vare købt ved Smart Tool Wall overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Såfremt der ikke er nogen hjemme på din adresse til at modtage varen ved levering, så stilles varen på din adresse for dit ansvar med mindre andet er aftalt.

6. Betaling

På vor hjemmeside www.smartToolwall.com kan der betales med Visa, Mastercard. Smart Tool Wall tillægger ikke gebyr på betalingskort.

Dine kontooplysninger, som bliver indsamlet ved køb af varer, sendes direkte og sikkert til Clearhaus via krypteringsformen SSL, som kun er forbeholdt dig og Clearhaus. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se eller gemme dine personlige oplysninger. Beløbet trækkes naturligvis først fra din konto, når varen afsendes fra www.smartToolwall.com.

7. Afbestilling

Ønsker du at afbestille/annullere en bestilling, så skal du sende en mail om dette til info@smartToolwall.com med oplysning om ordrenummer.

Afbestilling af standardvarer, inden de er afsendt, kan ske uden omkostninger.

Afbestilling af standardvarer, efter de er afsendt, vil medføre at du som kunde hæfter for omkostninger til fragt og ekspedition.

Afbestilling af bestillingsvarer kan kun finde sted mod, at du som kunde dækker de omkostninger, der måtte være afholdt af Smart Tool Wall og/eller vore leverandører.

8. Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde dit køb op til 14 dage fra den dag, du har modtaget varerne.

Såfremt du ønsker at fortryde dit køb, så skal du sende en mail om dette til info@smarttoolwall.com med oplysning om ordrenummer.

Du skal ligeledes vedhæfte fortrydelsesformular, som du finder her.

Du kan ikke fortryde ved at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os besked.

Efter at have modtaget bekræftelse fra Smart Tool Wall, så skal du returnere varen i samme stand og i original emballage til Smart Wall Tool, Bregnevej 4, 3500 Værløse.

Selve returneringen
Du skal sende varerne retur til os uden unødig forsinkelse.

Det er vigtigt, at du vedlægger en kopi af den udfyldte fortrydelsesformular, så varen let kan identificeres.

Du skal som kunde afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returnering. Du bærer også ansvaret for varen, indtil den er retur hos Smart Wall Tool, herunder forsvarlig emballering.

Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand
Du hæfter for eventuel forringelse af varen.

Hvis varen har været taget i brug eller på anden vis er skadet, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet, kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Når du har fortrudt dit køb og returneret varen, så tilbagefører vi din betaling med undtagelse af fragt og ekspeditionsgebyr.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne ligeledes.

Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har bedt om andet.

9. Reklamationsret

Når du som forbruger handler på www.smarttoolwall.com har du 2 års reklamationsret i henhold til Købeloven.

Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Skade på produktet som skyldes manglende vedligeholdelse, betjenings- eller håndteringsfejl, ændringer eller misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten.

Smart Tool Wall kan ikke gøres ansvarlig for indirekte følgeskader, som varer solgt via www.smarttoolwall.com måtte have forårsaget, medmindre det følger direkte af dansk lovgivning.

Eventuelle reklamationer skal meddeles til Smart Tool Wall inden for rimelig tid efter den er opdaget. Reklamationen sendes til info@smarttoolwall.com sammen med information om ordrenummer, og hvad der reklameres over. Medsend meget gerne billeder.

Der henvises i øvrigt til Købeloven for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.

10. Klager

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos Smart Tool Wall kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for klagesøgning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

11. Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl

Hvis du som kunde returnerer defekte eller forkerte varer til Smart Tool Wall, hvor fejl eller defekt ikke konstateres, så vil varen blive tilbagesendt igen.

Smart Tool Wall forbeholder sig ret til i sådanne tilfælde at opkræve forsendelsesomkostninger pr. efterkrav.

12. Forsvarlig returnering

Alle produkter, der returneres til Smart Tool Wall, skal være forsvarligt indpakket.

Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder.

Smart Tool Wall anbefaler, at varen returneres via et pakkeselskab, som kan spore forsendelser. Dette fjerner tvivl om, hvorvidt varen er blevet tilbageleveret.

13. Returadresse

Returvarer bedes venligst sendt til:
Smart Tool Wall
Bregnevej 4

3500 Værløse