Support

Advarsel

 • Vær altid opmærksom på at der ikke må komme for meget vægt på. Vi anbefaler ikke over 5 kg på et modul der er 20 cm dybt.
 • Hvis du selv bygger moduler, så skal du være opmærksom på at jo dybere de er jo større vrid får de ved væggen (kraft gange arm princippet)
 • Må kun bruges til opbevaring, brug den ikke som arbejdsbord, det giver vrid som systemet ikke er bygget til at håndtere
 • Hvis du skal flytte et modul så tøm det først for værktøj der kan falde af inden for at undgå ulykker

Generelle råd når du samler moduler

Vær opmærksom på at træ, også krydsfiner, er organisk materiale og derfor vil man opleve unøjagtigheder og skønhedsfejl. Vi frasorterer træ med fejl men du vil kunne opleve at ikke alt er perfekt.

 1. Gennemgå træet og bestem hvilke dele der skal bruges hvor
 2. Udvælg de pæneste dele og vend dem således, at de sider der ses mest er er de pæneste
 3. Brug hjørneholderen, når der skal samles sider
 4. Brug skrueholderen, så sidder skruen altid i den rigtige afstand fra siden og den sidder altid 90 grader på emnet
 5. Du behøver ikke at bruge lim. Hvis du gør, så husk at tørre efter hvis du gør, specielt på siden mod væggen
 6. Begynd med de inderste dele og arbejd udad, der er nogle gange ikke plads til skruetrækkeren hvis du laver kassen først
 7. Skruerne undersænker selv, men de kan også, specielt der hvor åreretningen stå 90 grader på siden, forudsage at finer brække opad. Du kan evt. undersænke hullet hvis du vil undgå det.
 8. Brug skruetvinger under samlingen, da krydsfiner har en tendens til at trække en ellers perfekt samling skæv når skruen går i
 9. Som afslutning anbefaler vi at du pudser modulet så det får en flot finish, brug evt. en excentrisk sliber

Hjørneholder

Skrueholder

Det kan være svært, at holde pladerne lige mens man skruer, derfor levere vi et par holder med til hver order. De kan bruges til hjørner eller T-samlinger

Skruerne skal helst være lige midt på de 12mm krydsfinerender ellers risikere man at skruen går ud gennem siden. Hvis du bruger skrueholderen, så sørger den for, at afstanden er rigtigt samt at skruen går 90 grader lige ned. Der leveres en med per ordre.

Køb af samlede moduler

Vi samler gerne modulerne for dig. Du kan sagtens gøre det selv, men hvis du foretrækker bare at åbne papkassen og komme i gang med at sætte dit værktøj op med det samme, så er dette løsningen for dig.

Det vi gør er:

 • Sørger for at de pæneste sider af træet er dem man ser mest
 • Sætter delene sammen med stifter (ikke skruer)
 • Sliber fladerne så overgange ’forsvinder”
 • Skruer evt. 3D printede dele fast
 • Pakker forsvarligt, så de ikke beskadiges under transport

Før slibning af modulet

Efter slibning af modulet

De fleste kanter fremstår meget fint skåret, man kan dog komme ud for at nogle er lidt grovere (typisk dem der ikke er skåret af vores maskiner). Det kan være svært at få kanterne til at passe perfekt sammen.

Efter at modulerne er slebet fremstår kanterne ret bløde og enhver overgang er slebet væk. Det tager 5-10 minutter med en excentersliber og lidt sandpapir. På alle vores modelbilleder er kanterne slebet.